ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
ΙΧΘΥΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΨΑΡΟΓΙΑΛΙ
Ιχθυοπωλείο Άγιος Νικόλαος Λασιθίου - Εμπορία Νωπών & Κατεψυγμένων Αλιευμάτων

Το ιχθυοπωλείο μας “Ιχθυεμπορική - Ψαρογιάλι” το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία είναι κοντά σας για περισσότερα από 10 χρόνια και καθημερινά σας προσφέρει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που μυρίζουν θάλασσα και ξεχωρίζουν για την γεύση και την ποιότητά τους.

Αποτελεί ένα σύγχρονο ιχθυοπωλείο που μπορείτε καθημερινά να επισκεφτείτε και να προμηθευτείτε τα φρέσκα και κατεψυγμένα ψάρια και θαλασσινά της επιλογής σας, με δυνατότητα καθαρισμού καθώς και μαγειρέματος, με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.

 


 

 
 
Η ανάγκη να τρέφονται οι οικογένειες σωστά, να τρέφονται δηλαδή με ψάρια που αποδεδειγμένα κάνουν καλό στην υγεία μας, μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε ένα ιχθυοπωλείο το οποίο παρέχει στο κοινό ολόφρεσκα ψάρια και να έχει την επιλογή ο καταναλωτής να το αγοράσει καθαρισμένο και μαγειρεμένο, χωρίς να βγει από το σπίτι του, μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 2841021408.

Με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή και τη δέσμευση στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας που τηρούμε, όλα αυτά τα χρόνια στεκόμαστε δίπλα σας και φροντίζουμε πάντα να σας προσφέρουμε το καλύτερο.

Η πολυετή εμπειρία μας στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο ψαριών, το μεράκι και η αγάπη μας για τα ψάρια αποτελούν εγγύηση ότι σε εμάς θα βρείτε σίγουρα την ποιότητα που αναζητάτε.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή τη δυνατότητα να μπορεί επιλέξει, σ’ ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.
 

 


 

 
Όλα αυτά τα χρόνια, το ιχθυοπωλείο μας αποτελεί ορόσημο για την αγορά φρέσκου ψαριού, αφού μας εμπιστεύονται τα καλύτερα εστιατόρια, ταβέρνες και ξενοδοχεία στον Άγιο Νικόλαο και σε όλο το Λασίθι.
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

σήμερα κιόλας το ιχθυοπωλείο μας στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία από ψάρια, θαλασσινά και οστρακοειδή που διαθέτουμε.