Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

 
Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ
Ιχθυεμπορική - Ψαρογιάλι | Ψητοπωλείο Άγιος Νικόλαος Λασιθίου

Στο ιχθυοπωλείο μας “Ιχθυεμπορική - Ψαρογιάλι” το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, ο πελάτης, εκτός από την επιλογή φρέσκου ψαριού μπορεί να γευτεί πιάτα ημέρας, με θαλασσινές γεύσεις και σαλάτες για πλήρεις υγιεινές και θρεπτικές απολαύσεις.

Με χρόνια εμπειρίας και με σεβασμό στις παραδοσιακές γεύσεις και την ελληνική κουζίνα, το ιχθυοπωλείο μας, καθημερινά δημιουργεί και σας προσφέρει γεύσεις που ξεχωρίζουν για την γεύση και την ποιότητά τους.

Στο μενού του ιχθυοπωλείου μας μπορείτε να βρείτε: λιγκουίνι με γαρίδες, παλαμίδα με λαχανικά βραστά, σαρδελα φούρνου, τονάκι σαβώρ, ψαρόσουπα και πολλά ακόμα πιάτα που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιό απαιτητικούς ουρανίσκους αλλά να κάνουν και τους μικρούς μας φίλους να λατρέψουν τα ψάρια. Παράλληλα δημιουργούμε διάφορα μαγειρευτά φαγητά που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

 


 

 
 
Εάν έχετε επιθυμείτε κάποιο φαγητό, η κουζίνα του ιχθυοπωλείου μας, αναλαμβάνει την δημιουργία του αλλά και την παράδοσή τους στο χώρο σας.

Τα αγνά υλικά, οι παραδοσιακές γεύσεις και το μεράκι που βάζουμε για την δημιουργία των πιάτων μας, έκαναν το όνομα του ιχθυοπωλείου μας συνώνυμο με το φρέσκο ψάρι και το καλο φαγητό.

Οι γεύσεις μας στηρίζονται στις εξαιρετικές παραδοσιακές συνταγές που συνδυάζονται ιδανικά με τη θαλασσινή αύρα, αλλά και στις άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για όλα τα πιάτα μας. Κάθε πιάτο που σας προσφέρουμε είναι μοναδικό για εμάς αφού φτιάχνεται με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε, με κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας.
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το μαγειρείο του ιχθυοπωλείου μας για να παραλάβετε σε πακέτο το φαγητό της αρεσκείας σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να μας δώσετε την παραγγελία σας και εμείς θα αναλάβουμε να το φέρουμε στον χώρο σας.